Po Véghovi prišla za svoje politické názory o firemnú spoluprácu aj manželka rapera Rytmusa, bývalá moderátorka Markízy Jasmina Alagič. Za podporu Pellegrinimu sa spoločnosť Rauch rozhodla zrušiť s ňou plánovanú spoluprácu. „Toto je tá sloboda slova,“ skonštatovala influencerka na adresu totalitných praktík slovenského menežmentu zahraničných firiem a dodala, že jej právnici napíšu do firemnej centrály v Rakúsku list

10.04.2024 | 18:30
  20
Po úspešnom MMA zápasníkovi Attilovi Véghovi doplatila na zverejnenie svojich politických preferencií aj Jasmina Alagič Vrbovská, s ktorou spoločnosť Rauch zrušila plánovanú spoluprácu. Influencerka o tom informovala na svojom instagramovom účte. O šokujúcich praktikách progresivizmom ideologicky sfanatizovaných zamestnancoch korporácií pôsobiacich na Slovensku sa Alagič cez právnikov rozhodla informovať centrálu tejto rakúskej rodinnej firmy.

Peter Pellegrini sa po prvom kole prezidentských volieb, kedy vyhral Ivan Korčok, vyjadril, že nepotrebuje podporu „elít“ ani „mimovládnych organizácií“ a nekalkuluje s počtom followerov rôznych influencerov či umelcov. Napriek tomu mu svoju podporu pred druhým kolom vyjadrili tenistka Dominika Cibulková alebo zápasníci Tomi KID Kovács či Attila Végh a už počas moratória aj raper Rytmus a Jasmina Alagič.

S Attilom Véghom pre zverejnenie politických preferencií rozviazala spoluprácu spoločnosť Renault. Známy slovenský MMA zápasník o týchto totalitných praktikách informoval na sociálnej sieti.

Na zverejnenie svojich politických preferencií doplatila aj Jasmina Alagič, s ktorou spoločnosť Rauch zrušila plánovanú spoluprácu. Influencerka o tom informovala na svojom instagramovom účte.

Rozhodla sa zverejniť aj emailovú komunikáciu, v ktorej ju informovali, že „vzhľadom k situácii pred a po prezidentských voľbách, k postoju a k vyjadreniam Jasminy na jej sociálnych sieťach, sa klient rozhodol spoluprácu s Jasminou nezačať“.

Influencerka k príspevku napísala, že ide o „šikanu, ku ktorej treba pristupovať rovnako a nielen brániť tých, ktorých si istá sorta vyberie“. „Toto je tá sloboda slova,“ uviedla s tým, že s firmou nemala zmluvu, ktorej pravidlá vravia, že by musela vystupovať apoliticky.

„Kontaktovala som svojich právnikov a momentálne koncipujeme list, ktorý pošlem priamo do rakúskej centrály spoločnosti Rauch,“ doplnila.

Jasmína Alagič Vrbovská vyjadrila vo videu TU, ktoré zverejnila na sociálnej sieti pred 2. kolom przidentských volieb svoju podporu Petrovi Pellegrinimu. "Ja vôbec nemám problém hovoriť o tom, samozrejme, koho budem voliť. My doma volíme Pellgriniho. Len ma mrzí, že proste ostatný majú problém hovoriť o tom, koho budú voliť, ak je to niečo iné, ako pán Korčok. Takže ja chcem iba povedať, že podľa mňa je v poriadku, keď volíte kohokoľvek. Hlavne nešírme tu nejakú zlobu nedajbože nenávisť, že sa bojím a budeme sa schovávať, aby sme povedali meno Peter Pellegrini. Ja som na detskom ihrisku a nemám vôbec problém to povedať. A áno, nie som vôbec nejaký fanatik do politiky ale oslovil ma názormi. Stojím si za tým, že sa mi páči táto prezentácia a nepáči sa mi čo sa rozpútava tu na Instagrame a nenechajte sa proste do toho vtiahnuť len preto, že vidíte nejaké osobnosti, ktoré vám hovoria, že toto by ste mali," skonštatovala.

 

Zdroj: interez.sk / InfoVojna

 

 

 

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti