VIDEO: Konfrontácia odvolaného šéfa SIS Aláča s exsiskárom Ciriakom odkryla zaujímavé skutočnosti, tvrdí advokát odvolaných šéfov tajnej služby

02.09.2023 | 09:00
  0
Advokát Ondrej Urban v rozhovore pre Startitup prehovoril aj o niekoľkohodinových výsluchoch bývalých šéfov tajnej služby Vladimíra Pčolinského a Michala Aláča.

Obvinenie zo založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny a zneužívania právomoci verejného činiteľa dvoch bývalých šéfov Slovenskej informačnej služby, Vladimíra Pčolinského a Michala Aláča, otriasa celou spoločnosťou. Niečo také je vo svete skutočne nevídané.

Ondrej Urban sa tiež musel vyjadriť k otázkam moderátora Ivana Mega ohľadom tajomného svedka, ktorý vypovedal o internej činnosti obidvoch bývalých vedúcich tajnej služby a založení špeciálnej jednotky v rámci SIS. Tá mala hľadať trhliny vo vyšetrovaní veľkých káuz a dokonca mariť vyšetrovanie.

Advokát obvinených bývalých šéfov Slovenskej informačnej služby Vladimíra Pčolinského a Michala Aláča, Ondrej Urban, považuje výpoveď utajeného svedka za nič nehovoriace prázdne vety. Obaja jeho klienti vinu popierajú a tvrdia, že sú nevinní.

„Celé obvinenie je úplná hlúposť,” reagoval advokát Ondrej Urban v relácii Na stope s Ivanom Megom na závažné obvinenia jeho klientov.

Moderátor relácie Na stope Ivan Mego sa advokáta oboch odvolaných šéfov tajnej služby Ondreja Urbana pýtal na situáciu ohľadne akcie NAKA s krycím názvom Rozuzlenie.

Advokát Urban prehovoril aj o niekoľkohodinových výsluchoch bývalých šéfov tajnej služby Vladimíra Pčolinského a Michala Aláča.

Ako prebiehalo stretnutie medzi bývalým členom SIS, Martinom Ciriakom, a jeho nadriadeným Aláčom?

Mal riaditeľ SIS dostatočné vysvetlenie pre vyšetrovateľa NAKA na to, prečo SIS aktívne hľadala Petra Petrova, ktorý je pre políciu kľúčovým svedkom?


Viac vo videu:


Zdroj: startitup.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti