VIDEO: Progresívno-liberálna ideológia vytvorená Anglosasmi nie je vláda väčšiny, ale diktát menšín. Nejde o individuálnu slobodu, ale o woke-izmus. Nie je to demokracia, ale totalita. Je to podoba ľudskej spoločnosti, akú si v budúcnosti predstavujú Klaus Schwab &. spol.,“ vyhlásil ruský filozof Alexandr Dugin v rozhovore s Tuckerom Carlsonom

01.05.2024 | 12:00
  0
Americký konzervatívny moderátor Tucker Carlson uskutočnil rozhovor s ruským filozofom Alexandrom Duginom, v ktorom obaja diskutovali o "novodobom liberalizme" a jeho úlohe v ďalšom osude západnej civilizácie.

Americký novinár Tucker Carlson zverejnil 20-minútový rozhovor s významným ruským filozofom a politickým komentátorom Alexandrom Duginom. Rozhovor bol v pondelok zverejnený na Carlsonovom kanáli YouTube.

Západné médiá označujú Dugina za "Putinov mozog" vzhľadom na jeho údajný vplyv na ruského prezidenta a vplyv jeho diela na ruskú elitu vo všeobecnosti.

Dugin, vášnivý kritik Západu a jastrab v zahraničnej politike, vášnivo podporuje ruskú špeciálnu vojenskú operáciu na Ukrajine a vyhlásil, že nezávislý ukrajinský štát "by nemal existovať".

V roku 2022 jeho dcéra Daria zahynula pri bombovom útoku na auto, ktorý podľa ruských úradov zorganizovali ukrajinskí agenti. Viaceré médiá následne citovali nemenovaných predstaviteľov amerických tajných služieb, podľa ktorých sa Washington domnieva, že ukrajinské orgány boli do atentátu skutočne zapojené.

Carlson predstavil Dugina ako "spisovateľa, ktorý píše o veľkých myšlienkach" a tvrdil, že jeho knihy boli v USA "zakázané Bidenovou administratívou". "Nemôžete si ich kúpiť na Amazone," povedal.

Počas rozhovoru Dugin tvrdil, že liberálna ideológia, ktorá sa od pádu Sovietskeho zväzu stala na Západe v podstate nespochybniteľnou, vedie k zániku konceptu rodiny. "Rodina sa [ničí] v prospech tohto individualizmu," povedal a dodal, že prirodzený vývoj liberalizmu povedie k "opustenej ľudskej identite".

"Ďalšia fáza: Nový liberalizmus. Teraz už nejde o vládu väčšiny, ale o vládu menšín. Nejde o individuálnu slobodu, ale o woke-izmus," povedal Dugin. "Nie je to demokracia. Je to totalita."

Viac vo videu:


Zdroj: YouTube Tucker Carlson / bezpressu.news / rt.com / InfoVojna

 


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti