VIDEO: Blaha o Šimečkovom manuále na prevraty, o tom, ako sa robili farebné revolúcie, o riziku prevratu, ktorý by mohol zvrhnúť ukrajinského prezidenta Zelenského, ale aj o tom, či sa koalícia nerozháda kvôli kreslu predsedu parlamentu

09.05.2024 | 13:15
  12
Podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha (Smer-SSD) vytiahol na predsedu PS Michala Šimečku jeho niekdajšiu prácu zo Sorosovej Stredoeurópskej univerzity. Blaha hovorí, že ide o manuál na uskutočňovanie majdanov a štátnych prevratov za účelom dosadiť do vedenia štátu a jeho štruktúr poslušných politikov slúžiacich Západu.

Podpredseda NR SR Ľuboš Blaha vo svojom videu poukázal na materiál písaný Michalom Šimečkom z jeho študentských čias v zahraničí, ešte pred tým ako začal pôsobiť v politike a stal sa europoslancom a neskôr aj predsedom Progresívneho Slovenska.

Viac v článku a videu TU.


Revolucionár” Ľuboš “Che” Blaha vytiahol na svetlo sveta študentský počin šéfa Progresívneho Slovenska Michala Šimečku. Píše sa v ňom, ako sa robili takzvané farebné revolúcie, ktorých cieľom bolo nastoliť zmeny režimov v niektorých krajinách.

“Oni pokiaľ nemajú vládu pod kontrolou, chcú ju zničiť. Za každú cenu. Vybrali si Šimečku, že je to ich človek, pripravený na majdany a urobí zmenu. Oni nebudú rešpektovať voľby, chcú aby sme posielali zbrane na Ukrajinu. Ak nebudeme skákať, ako pískajú, tak nás budú chcieť zničiť,” tvrdí Ľuboš Blaha o postupoch, ktoré sa podľa neho používajú na zvrhnutie legitímnych vlád.

Blahovu divokú teóriu podporujú aj pikantné detaily zo Šimečkovej práce zo zákulisia podobných prevratov na Ukrajine, v Gruzínsku či na Balkáne.

Viac v relácii TERAZ TAKTO s Ankou Žitnou a podpredsedom NR SR Ľubošom Blahom:

Celá debata:


Zdroj: pluska.sk / InfoVojna

 


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti