VIDEO: Mimovládkari z Progresívneho Slovenska budujú totalitu s prívlastkom liberálna demokracia

24.04.2024 | 11:00
  11
Poslanec za SNS Pavel Ľupták vo svojom príspevku počas rozpravy v NR SR poukázal na prepojenie ľudí pracujúcich v politických mimovládkach s opozičnou stranou Progresívne Slovensko. Jeho poslanecký kolega Ivan Ševčík zase poukázal na schému ako si iná mocnosť v rôznych mimovládkach vychová, vycvičí, vyškolí, vyfinancuje svojich agentov, ktorých potom nasadí do nimi vytvorených strán a môžu deštruovať našu spoločnosť na svoj obraz.

Viac vo videu:


K vystúpeniue Pavla Ľuptáka sa pripojil svojim príspevkom na sociálnej sieti aj jeho kolega z poslaneckého klubu SNS, bývalý riaditeľ ÚBOK-u, exšéf policajnej inšpekcie generál Ivan Ševčík:

Človek musi rozmýšľať nad chovaním peésakov mimovládkami vychovanými. Čítam veľa komentárov, je vidieť, že ľudí táto téma zaujíma. A ľudia majú svoj názor. Jeden dobrý kamarát mi dal školenie a rozšíril mi moje vedomosti. Politické strany a ani kandidáti na prezidenta nesmú prijímať dary zo zahraničia. To je zákon. Už v minulosti musela strana Vlasť na čele s JUDr. Harabinom vrátiť dar z ČR. Samozrejme tie správne denníky sa tomu riadne venovali. Ale poďme si rozobrať na drobné, prečo sa tak bránia prijatiu zákona o mimovladkach a ich financovaní zo zahraničia.

Najkrajšie na tom je to, že pokiaľ politická strana v SR nemôže prijať ani cent zo zahraničia, tak mimovládky môžu prijať milióny eur. No a za tieto judášske groše môžu potom každý týždeň organizovať rôzne protivládne akcie a platiť dobrovoľníkov, ktorí potom ako "aktivisti" pomáhajú progresívcom a liberálom. Pripadne môžu ako platení mimovládkari hejtovať národne zmýšľajúcich ľudi na internete a dávajú na nich trestné oznámenia.

Ďalší paradox je, že takto zo zahraničia financovaná liberálna progresívna mimovládka, tak tá a aj jej členovia s peňaženkami plnými zahraničných peňazí, tak oni potom môžu v kľude darovať tieto peniaze politickým stranám, ale aj rôznym kandidátom na verejne funkcie, či prezidenta... môžu, lebo sú zo Slovenska. Ale s judášskými eurami ....

Krásne vymyslené a ešte krajšie financované. Takže zahraničie si v rôznych mimovládkach výchová, vycvičí, vyškolí, vyfinancuje svojich agentov, ktorých potom nasadí do nimi vytvorených strán a môžu deštruovať našu spoločnosť na svoj obraz. No a tí čo ich školia, cvičia majú vo svojej krajine taky istý zákon zv. "FARA" , lebo sa boja, aby sa im nestalo to, čo chcú robiť a robia iným.

Myslíte si, že pani poslankyňa odpovedala Paľovi Luptákovi na otázku, že koľko je v ich strane aktivistov z mimovládok ? Uhádli ste. Nie !!

Zdroj: YouTube / InfoVojna

 


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti