Blaha: Liberálne médiá sú doslova vražedná mašinéria. V ohrození je každý, kto sa im vzoprie. Druhý pokus o atentát na Donalda Trumpa nám na Slovensku pripomína, že našou úlohou je vytvoriť hrádzu proti progresívnym extrémistom

16.09.2024 | 13:00
Poslanec Európskeho parlamentu Ľuboš Blaha (Smer-SSD) vo svojom príspevku na Telegrame komentoval v poradí už druhý neúspešný pokus fyzicky zlikvidovať republikánskeho prezidentského kandidáta a bývalého šéfa Bieleho domu Donalda Trumpa, korporátnymi médiami a vojnovými štváčmi zradikalizovaným prívržencom vojny Západu proti Rusku.

ĎALŠÍ ATENTÁT NA TRUMPA - PROGRESÍVNE MÉDIÁ SA ZJAVNE ČINIA

Ďalší atentát na Donalda Trumpa iba dokazuje, akú moc dnes majú liberálne médiá - vedia vytvoriť takú vlnu nenávisti, že sa tu bude dokola len zabíjať a vraždiť.

 

1. Spomeňte si na atentát na Roberta Fica. Ako cez kopirák. Nejaký proukrajinský fanatik, vyhecovaný liberálnymi médiami a progresívcami.

2. Každý, kto chce mier, sa musí cítiť v ohrození života. Taký je odkaz tých najtolerantnejších a najslušnejších - našich milovaných liberálov.

3. Otázka je, či toto celé je len náhoda alebo niekto veľmi silno potrebuje, aby vojna proti Rusku pokračovala.

4. Vytipovať si labilného človiečika a vyhecovať ho, aby vraždil, nie je tá najťažšia vec na svete - hlavne, ak na vojne zarábate miliardy.

5. A keď vám v tom asistujú liberálne médiá, tak to je úplné terno. Nikto nedokáže tak efektívne vymývať mozgy ako oni.

6. Robia to systematicky a totalitne. Akákoľvek odchýlka od nenávisti proti Rusku je neprípustná, každý náznak realizmu je zradou, každá pozitívna zmienka o Rusoch znamená, že musíte byť agent.

7. Je jedno, či ľudí hecuje Denník N alebo New York Times. Robia to, ako keby používali jeden nenávistný manuál.

8. Zloba, ktorá sa valí na Trumpa a jeho spojencov je taká istá, aká sa valí na Roberta Fica a Smer.

9. Produktom sú rôzni Cintulovia, či už je to na Slovensku alebo v Amerike.

10. Liberálne médiá majú obrovskú moc. Doslova vražedná mašinéria. A v ohrození je každý, kto sa im vzoprie. A áno, my sme sa vzopreli.

11. Ak si ukrofanatici nevstúpili do svedomia po atentáte na Roberta Fica a ani po prvom atentáte na Donalda Trumpa, do tretice by sa už konečne mohli spamätať.

12. Toto je už príliš. Vyžeňte si z hláv toho teroristu, ktorého z vás robia médiá. Prestaňte nenávidieť len preto, že iní chcú mier.

13. Každá ideológia, ktorá vytvára takú mieru fanatizmu, že ľudia chcú kvôli nej vraždiť, je extrém. Vrátane progresivizmu.

14. A v poslednej dobe sa v USA a v EÚ páchajú atentáty iba v mene progresivizmu a rusofóbie. Už ani islamisti nie sú takí utrhnutí z reťaze ako progresívci. Gratulujem.

15. Druhý pokus o atentát na Donalda Trumpa nám na Slovensku pripomína, aká je naša úloha. Vytvoriť hrádzu proti progresívnemu extrému.

Trump odkazuje, že ho nezastavia. Ani nás nie. Venceremos!


Zdroj: Telegram Ľuboš Blaha / InfoVojna

 

 

 


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti