„Idioti v Európe šíria tú istú nenávisť proti Rusom ako kedysi fašisti a banderovci. Títo blázni tu vôbec nepremýšľajú. Päťsto rusofóbov a intelektuálne podvýživených bruselských Šimečkov tu nadáva na Rusko ako náckovia v 1941 a ženú nás do jadrovej vojny!,“ komentuje Blaha poskokov bruselskej vládnucej elity zvolených do europarlamentu

18.09.2024 | 21:00
„Toto je fraška a nie demokracia,“ skonštatoval poslanec Európskeho parlamentu Ľuboš Blaha (Smer-SSD) vo svojom príspevku na Telegrame, keď glosoval zážitok z rokovacej sály po tom, čo dostal 30 sekúnd na svoju faktickú poznámku, ktorou reagoval na prejav jedného „šialeného rusofóba“.

FAŠISTI NÁS ŽENÚ DO VOJNY - TOTO SA NEDÁ ZASTAVIŤ

Toto si zapamätám navždy. Bruselská demokracia je až taká, že mi dali až 30 sekúnd na svoj prvý príhovor. Úplná pecka.

1. Mal som faktickú poznámku na prejav nejakého šialeného rusofóba. Slušne som mu naznačil, že je vlastne fašista.

2. Ale čo je skvelé na Európskom parlamente, je to, že tu s vašou faktickú poznámkou musí súhlasiť predsedajúci a potom aj samotný rečník - čiže bol malý zázrak, že som sa vôbec dostal k slovu.

3. Ale vybojoval som si slovo aspoň k Venezuele a Gaze, kde mám - sadnite si - celú minútu. Normálne, že 60 sekúnd! Demokratický ošiaľ!

4. Tie najväčšie zvery z vládnucich frakcií tu majú až dve a pol minúty. No chápete, keď máš čas, ktorý v NR SR dostaneš na faktickú poznámku, tak si úplný kráľ.

5. Inými slovami, nie je šanca, aby sa tu niečo riešilo do hĺbky. Aby tu zaznievali intelektuálne komplikovanejšie argumenty - ja len, že väčšina viet Immanuela Kanta trvala zhruba tri minúty. Chaloš by tu ani neprehovoril.

6. Toto je fraška a nie demokracia. Päťsto rusofóbov tu nadáva na Rusko ako náckovia v 1941 a ženú nás do jadrovej vojny.

7. A ty dostaneš pol minúty, aby si im povedal, že sú to obyčajní rasisti a že sa správajú presne ako fašisti v druhej svetovej vojne.

8. Na Slovensku teraz lynčujú starostu z východnej obce Smilno, lebo má fotku s Blahom a Bratčikovom, ruským veľvyslancom. No tragédia.

9. Denník N ide puknúť od zlosti, že statočný starosta vypísal zbierku na nevinných ľudí v Kurskej oblasti v Rusku, ktorých masakrujú ukrajinskí banderovci.

(Inštruktor odmínovacieho komplexa Božena IV, starosta obce Smilno (okr. Bardejov) a organizátor zbierky pre ruskú Kurskú oblasť na nákup základných životných potrieb pre tamojších obyvateľov Vladimír Baran v rozhovore s redaktorkou TV OTV Lenkou Zlatev, zverejnenom 14. septembra 2024 - poznámka redakcie InfoVojna)

10. Ja starostovi tlieskam. To odrazu slniečkarom nevadí, že Ukrajinci zabíjajú Rusov? So západnými zbraňami? To nevadí, že vlastne Západ napadol Rusko - ja len, že naposledy to urobil Hitler. Gratulujem.

11. Ale čo čakáte od Ukrajincov. Naši talianski priatelia v Európskom parlamente predložili rezolúciu, aby sme odsúdili ukrajinských neonacistov, ktorí v Ľvove usporiadali 26. augusta fašistickú konferenciu.

12. Samozrejme, talianski ľavičiari majú našu plnú podporu - koordinujeme s nimi spoločný postup pri hlasovaní. Zelenského establišment nerobí nič, aby zastavil banderovcov ktorých nenávisť voči Rusom sa šíri ako mor.

13. A v Európe tomu tlieskajú. A šíria tú istú nenávisť proti Rusom ako kedysi fašisti.

14. Rútime sa do vojny. Vidím to tu v priamom prenose. Títo blázni tu vôbec nepremýšľajú. To je ako päťsto Šimečkov - vychrtlí, degenerovaní a intelektuálne podvýživení. Ale idú porážať Rusko, idioti!

15. Budem vždy robiť všetko pre to, aby som zachránil mier. To je moja najvyššia priorita, pre ktorú obetujem všetko.

Ale mám obavy, veľké obavy. Čím menej je v EÚ demokracie, tým viac je tu vojnových štváčov. Toto neskončí dobre. Bude vojna





Zdroj: Facebook Ľuboš Blaha / YouTube TV OTV / InfoVojna

 

 

 

 


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti