Orwellovo neslávne známe “Ministerstvo pravdy” alias stránka “Hoaxy a podvody - Polícia SR” bude po transformácii opäť fungovať. Slúžiť však bude na informovanie občanov o bezpečnostnej situácii a nie ako večerná pokrokárska univerzita marxizmu-progresivizmu školiaca ľudí ako správne a uvedomelo myslieť

24.04.2024 | 09:30
  4
Totalitná progresivistická politická úderka prenasledujúca iné názory združená v redakcii „Hoaxy a podvody - Polícia SR“ fungovala počas Matovičovej, Hegerovej a Ódorovej vlády pod vedením súčasného asistenta poslanca PS Dávida Púchovského ako Zbor „profesorov politických vied“ nalievajúci občanom Slovenska rozumy, ktorý im vnucoval politickú propagandu šírenú najprv počas korona-hystérie a neskôr v súvislosti s konfliktom na Ukrajine. Stránka polarizovala spoločnosť aj nenávistnou a extrémistickou LGBT agendou.

Ministerstvo vnútra po štyroch mesiacoch oživuje facebookovú stránku Hoaxy a podvody – Polícia SR, ktorú vybudoval bývalý novinár bulvárneho denníka Nový čas, neskorší admin stránky Policajného zboru SR David Púchovský.

Stránka so 150-tisíc sledovateľmi fungovala pod vedením súčasného asistenta poslanca Jaroslava Spišiaka z Progresívneho Slovenska ako politická a propagandistická úderka, ktorá sa neustále navážala do inak zmýšľajúcich občanov, ostrakizovala kritikov totalitnej covidovej politiky a neskôr sa obúvala aj do väčšiny občanov Slovenskej republiky, ktorí odmietajú proukrajinskú propagandu a podľa prieskumov verejnej mienky označili za pôvodcu napätia na Ukrajine USA a NATO.

Exminister vnútra Robert Kaliňák v roku 2022 vyhlásil, že Púchovský sa dopustil trestného činu vydierania, keď sa občanom na sociálnej sieti vyhrážal za ich názory.

Viac v článku TU.

Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok bývalých administrátorov taktiež kritizoval s tým, že „robili propagandu a kádrovali ľudí“. "Hoaxy a podvody polície by mali slúžiť na to, aby tu občania mali informácie o bezpečnostnom stave, nie tvorenie si politických názorov,“ povedal v novembri minulého roka minister.

"Stránka bude ďalej fungovať, bude pokračovať a je to otázka nového komunikačného odboru Policajného zboru, ako si to oni nastavia,“ dodal Šutaj Eštok.

Ministerstvo vnútra najnovšie pre Nový Čas uviedlo, že stránka bude fungovať inak. Nebude sa zameriavať na politickú propagandu, ale napríklad na upozorňovanie na internetové podvody.

"Stránka je naďalej vo vlastníctve MV SR. Zmenil sa len vlastník z Polície SR na Centrum boja proti hybridným hrozbám. Hlavným cieľom stránky bude upozorňovať ľudí na nové praktiky a postupy podvodníkov. Novou pridanou hodnotou bude edukačný obsah v oblasti informačných operácií. Stránka bude zdieľať aj obsah iných rezortov, ktorý sa týka tejto oblasti," uviedlo ministerstvo.

Zodpovedať za stránku bude riaditeľ tohto centra Peter Ihnatišin.

Dávid Púchovský na Facebooku uviedol, ide o bývalého úradníka ministerstva obrany, ktorý pomohol Smeru v kampani pred voľbami 2023. Vypracoval neoficiálny dokument o ceste vládnych expertov do Bruselu. Išlo o skupinu 21 osôb pôsobiacich na ministerstvách, v polícii, SIS, NBÚ, médiách, Globsecu a ďalších mimovládkach, aby v štruktúrach EÚ a NATO diskreditovali vtedajšiu opozíciu a žiadali cudziu moc zasiahnuť do našich suverénnych záležitostí. Súčasťou opatrení bola žiadosť poslať do našej vlasti špeciálny tím na boj proti hybridným hrozbám. Na tlačovej besede o tom koncom mája 2023 informoval Robert Fico.

„V máji sme boli zavolaní na ministerstvo obrany, kde sa nám Ihnatišin ospravedlňoval so sklonenou hlavou dole, že on to tak nemyslel,“ píše Púchovský, ktorý je dnes asistentom poslanca PS Jaroslava Spišiaka.

Ihnatišin bol vo voľbách povýšený a stal sa riaditeľom Centra boja proti hybridným hrozbám, ktoré zakladal politický aktivista a progresívno-liberálny exrémista, bývalý manžel poslankyne PS Ireny Biháriovej - Daniel Milo.

Totalitná progresivistická politická úderka prenasledujúca iné názory združená v redakcii "Hoaxy a podvody - Polícia SR" fungovala počas predchádzajúcich vlád pod vedením súčasného asistenta poslanca PS Dávida Púchovského ako Zbor "profesorov politických vied" nalievajúci občanom Slovenska rozumy, ktorý im vnucoval politickú propagandu šírenú najprv počas korona-hystérie a neskôr v súvislosti s konfliktom na Ukrajine. Stránka polarizovala spoločnosť aj nenávistnou a extrémistickou LGBT agendou. Propagovala tiež sexuálny život a potreby lesieb, gejov, bisexuálov, transrodových osôb, atď. ... Sústavne sa pri tom navážala do inak zmýšľajúcich Slovákov a prenasledovala iné názory ako prezentovala Matovičova, Hegerova a Ódorova vláda, mimovládky, korporátne a verejnoprávne médiá.

Odlišné pohľady na udalosti vo svete a okolo nás pri tom označovala za hoaxy a dezinformácie, čím hrubým spôsobom porušovala právo slobodne prejaviť vlastný názor, rovnako ako aj počúvať, sledovať a šíriť názory ostatných garantované nielen Ústavou SR, ale aj Chartou základných práv Európskej únie a zakotvené vo Všeobecnej deklarácii ľudských práv prijatej Valným zhromaždením Organizácie Spojených národov.


Zdroj: cas.sk / dennikn.sk / InfoVojna

 

 


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti