VIDEO: Extrémistickú politiku robí vedenie EÚ, nie vlastenci. Európu ničí súčasná eurokomisia, vyhlásil europoslanec Uhrík v rozhovore pre ruskú RT

22.09.2024 | 10:00
Poslanec Európskeho parlamentu a predseda hnutia Republika Milan Uhrík v rozhovore pre spravodajskú televíziu RT komentoval situáciu v Európskej únii. Poukázal na to, že progresívni liberáli v rámci svojej nenávistnej politiky označujú inak zmýšľajúcich občanov a politikov za extrémistov, radikálov a ruských agentov.

Už viac ako tri storočia opd podpísania Vestfálskeho mieru (1648), sa európske mocnosti zhodli na tom, že identita a suverenita idú ruka v ruke. Krajiny sa nemuseli mať rady ani navzájom schvaľovať svoju politiku, ale mohli žiť v mieri vedľa seba.

Koniec studenej vojny však tento princíp spochybnil a umožnil niektorým národom alebo niektorým ideológiám tvrdiť, že sú vo svojej podstate lepšie ako ostatné, a preto majú právo, dokonca povinnosť pretvoriť ich na svoj obraz. Kam to vedie Európu, Západ a svet? O tom s Oksanou Bojko diskutoval poslanec Európskeho parlamentu a líder Hnutia Republika Milan Uhrík.

Viac vo videu:

Celý rozhovor Milana Uhríka s Oksanou Bojko (v anglickom jazyku):


Zdroj: YouTube Milan Uhrík / Rumble RT / InfoVojna

 

 


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti