VIDEO: Debata Hamranovsko-Čaputovskej policajnej elity: „Zabite farára!“, reagoval trestne stíhaný vyšetrovateľ Čurilla na informáciu, že za jedného obvineného sa mal zaručiť kňaz

07.08.2023 | 08:50
  2
Objavil sa ďalší dôkaz, ako člen tzv. elity slovenskej polície chcel zabiť farára, ktorý sa chcel zaručiť za obvineného, aby nemusel byť počas vyšetrovania väzobne stíhaný. Kandidát na poslanca strany Smer-SD do parlamentných volieb 2023 Richard Glück o tom informoval vo svojom videu.

Praktiky “elitných” vyšetrovateľov tzv. čurillovcov boli policajtku Santusovú nakopať niekam, podpáliť jej auto a mučiť ju vo väzbe. Sú to praktiky obludných rozmerov a dnes už nikto neuverí, že ich hon na predstaviteľov Smeru sú praktiky typu “nič nám nie je sväté, nezastavíme sa pred ničím!”. 


Bude zaujímavé sledovať, ako sa k tomu postaví Majerský, ktorý je predsedom KRESŤANSKÉHO demokratického hnutia (KDH), alebo Anna Záborská z KRESŤANSKEJ únie, ale aj samotný Matovič, ktorý sa pasuje do pozície konzervatívca a ďalší “kresťan” Alojz Hlina, bývalý predseda KDH, dnes veľký (kresťanský) liberál v Saske.

OBJAVIL SA ĎALŠÍ DÔKAZ, AKO CHCELI PODĽA ICH SLOV ZABIŤ FARÁRA, KTORÝ SA CHCEL ZARUČIŤ ZA OBVINENÉHO, ABY SA NEDOSTAL DO VÄZBY!

Na začiatok si pripomeňme ich výroky násilného charakteru voči vyšetrovateľke, ktorá išla veľmi tvrdo po praktikách vyšetrovateľov NAKA Čurillu, Ďurku a ďalších:

 

https://sloboda-slova.sk/infovojna/article/vyjadrenie-vysetrovatelky-policajnej-inspekcie-santusovej-k-diskreditovaniu-jej-osoby-zo-strany-mikulcovho-ministerstva-vnutra-o-udajnom-vytvarani-obstrukcii-z-jej-strany-ohladne-absolvovania-detektoru-lzi

https://veci-verejne.sk/vysetrovatelka-uis-santusova-ktoru-chceli-zlikvidovat-presla-detektorom-lzi/

 

Komunikácia trestne stíhanej skupiny vyšetrovateľov pôsobiacej v NAKA:

 

 



Richard Glück: Halooo, vy večne „správne“ médiá a mimovlády!!! Vám nevadí, že Čaputová kryje a podporuje fašistov, ktorí by najradšej zabili farára!?

Viac vo videu:


Ďalšia komunikácia čurillovcov, ako sa bavili o tom, že je potrebné zabiť farára, ktorý sa prišiel zaručiť za obvineného, aby neputoval do väzby!

 

 


Zdroj: veci-verejne.sk / InfoVojna

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti