VIDEO: Policajný exprezident Gašpar o „elitnom“ vyšetrovateľovi Ďurkovi alebo Progresívne Slovensko v praxi: Okrem manipulovania trestných konaní a plánovania likvidácie svojej kolegyne šíri aj fašizmus

07.08.2023 | 12:15
  3
Bývalý prezident Policajného zboru SR Tibor Gašpar vo svojom videu poukazuje na minulosť trestne stíhaného vyšetrovateľa NAKA Pavla Ďurku.

Pavol Ďurka, je jedným z vyšetrovateľov NAKA, obvinených z manipulácie trestných konaní. Verejnosť už mala možnosť vidieť a počuť nahrávky z jeho kancelárie, kde rozpráva o tom, ako svojej kolegyni, ktorá mu na jeho zločiny prišla, podpáli auto, alebo ju nakope do intímnych partií. Zašiel dokonca tak ďaleko, že s ďalšími čurillovcami pod priamym dozorom Lipšica, plánoval jej zatknutie a následné mučenie vo väzbe, píše v komentári k svojmu videu na sociálnej sieti Tibor Gašpar a zároveň sumarizuje jeho obsah, v ktorom sa dozviete:

• Že „skúsený“ a „elitný“ Pavol má rád kríže, a že jeho obľúbený, je ten hákový.

• Že Pavol chce byť kovboj, ale moc sa mu nedarí. Raz si dokonca doma v spálni, prestrelil ruku.

• Že Pavol má rád autá a v súkromí jazdí ekonomicky. Jeho najobľúbenejšie auto je to služobné, s benzínom za štátne.

• Okrem manipulovania trestných konaní a plánovania likvidácie svojej kolegyne, tak Pavol šíri fašizmus, doma v spálni si strieľa do ruky, či chodí na dovolenky v služobnom policajnom aute.

Čaputová, Matovič, či Heger, takéto správanie označili za bežnú prax a Ďurku nazvali skúseným, a elitným policajtom. Nedávno, kvôli Ďurkovi, dokonca Čaputová zlikvidovala ministra vnútra Šimka, ktorý si tento problém dovolil verejne pomenovať, a z Ďurku spravili vysokého funkcionára na UIS, ktoré zhodou náhod vyšetruje Ďurku a jeho kumpánov. A tak Ďurka, vyšetruje Ďurku.

Toto je priatelia, Progresívne Slovensko v praxi. Nikde vo svete by Ďurka po tom všetkom čo o ňom vieme, nemohol behať po slobode a nedajbože vykonávať právomoci policajta. To, že ho Čaputová a Odór kryjú, je len dôkazom toho, že je to ich politicky angažovaný človek, ktorý bude v ich prospech zneužívať políciu a ovplyvňovať aj nadchádzajúce parlamentné voľby.


Zdroj: YouTube / Facebook Tibor Gašpar / InfoVojna

 

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti