VIDEO: „V každom dobre je zárodok zla a v každom zle je zárodok dobra. Predátorom štvania v spoločnosti je Denník N. Polícia a OČTK by voči tomuto médiu mali tvrdo zakročiť,“ tvrdí spisovateľ Banáš o pokuse zavraždiť premiéra Roberta Fica

21.05.2024 | 13:00
Populárny slovenský spisovateľ, publicista, bývalý politik a exdiplomat Jozef Banáš komentoval pokus zavraždiť predsedu vlády SR Roberta Fica (Smer-SSD) ideologicky sfanatizovaným priaznivcom prezidentky SR Zuzany Čaputovej, Ivana Korčoka a súčasnej opozície na čele s progresívnymi liberálmi a zo strany tých, ktorí sa najviac oháňajú slušnosťou, toleranciou a demokratickými hodnotami a ktorí s aktívnou účasťou médií, politických mimovládok a sfanatizovaných politických aktivistov živia spoločenský konflikt a sústavne rozdeľujú obyvateľstvo v našej vlasti.

Slovensko už niekoľko dní prežíva šok, z atentátu na predsedu vlády Róberta Fica. Bola táto tragédia predvídateľná? Zaznamenali sme v správaní spoločnosti určité signály, že k takému čomusi dôjde a ako sa zmení Slovensko po tomto hroznom čine?

O tom všetkom sa dozviete v rozhovore so spisovateľom Jozefom Banášom:


Zdroj: YouTube Ženský Web / InfoVojna

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti