VIDEO: Vedec a mystik Adolf Inneman o astrológii, paradigme času, proroctvách veštkyne Sibyly, ktoré sa do bodky napĺňajú, Šalamúnovej dynastii, kráľovnej zo Sáby, misii Ježiša Krista v Etiópii, jeho ukrižovaní, kristovských princípoch, ukotvení jeho energetickej siete na planéte Zem ako pomocnej sily v konečnom súboji Svetelných síl proti Temnote, učení Ježiša ako Svätom grále, ktorého autentické posolstvo šíril majster Ján Hus a úlohe Česka, Moravy a Slovenska pri aktuálnej transformácii ľudskej civilizácie

04.11.2023 | 12:30
Český vesmírny inžinier Ing. Adolf Inneman, Ph.D. spolupracujúci s ESA a NASA, popularizátor vedy a poznania starovekých civilizácií Indie, Japonska, Mayov a čínskej filozofie, propagátor duchovných tradícií Jana Amosa Komenského a jeho diela "Obecná porada o nápravě věcí lidských" (De Rerum Humanarum Emendatione Consultatio Catholica) v rozhovore s Robinom Čumpelíkom z projektu Inovace Republiky približuje zaujímavé historické súvislosti, ktorých kontext úzko súvisí s aktuálnym dianím, keď sa ľudstvo nachádza na zásadnej civilizačnej križovatke vo svojom ďalšom vývoji.

Co je Sibylino proroctví? Proč je Africký kontinent úsvitem naší civilizace? Proč šel Ježíš po stopách starých legend? Co říká Sibylino proroctví? Kde je královna ze Sáby? Proč letíme na expedici do Etiopie? Jaké je paradigma času? Jaký je čas v Etiopii? Jaký byl odchod Ježíše Krista? Jaká tajemství skrývá Etiopie? Co se dělo v posledních letech v Etiopii? Proč tam byla občanská válka? Co si myslí o Etiopané o covidovém období? Jaká opatření byla v Etiopii počas pandemie? Kdo je šéf WHO Tedros Adhanom Ghebreyesus? Čeho byl nebo je součástí? Co si Etiopané myslí o WHO? Proč a kdy letí do Etiopie a jaké jsou hlavní důvody cesty? Co se pokusí při analýze a expedici dokumentovat? Jaká je etiopsko - československá spolupráce?


Viac vo videu:

Ing. Adolf Inneman, Ph.D., (1964) vyštudoval VŠCHT v Prahe. Spolupracoval s európskou vesmírnou agentúrou (ESA) aj s americkou vládnou agentúrou zodpovednou za vesmírny program USA a všeobecný výskum v oblasti letectva a kozmonautiky (NASA). V súčasnosti pracuje ako technický riaditeľ firmy RIGAKU Praha, s. r. o., ktorá sa zaoberá vývojom družicovej RTG optiky pre astrofyziku. Dlhodobo sa zaoberá štúdiom a šírením myšlienok J. A. Komenského a ďalších mysliteľov.


Zdroj: YouTube Inovace Republiky / InfoVojna

 

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti