VIDEO: „Pani Čaputová začali ste vojnu, ktorú nemôžete nikdy vyhrať a veľmi, veľmi zle dopadnete!,“ odkázal Fico prezidentke v súvislosti so zásahom NAKA voči policajtom a šéfovi SIS chrániacich na Slovensku ústavu, právny štát a demokraciu

17.08.2023 | 12:45
  15
Bývalý ministerský predseda a šéf strany Smer-SSD Robert Fico vo svojom videu v súvislosti s dnešným šokujúcim a bezprecedentným zásahom NAKA voči policajtom vyšetrujúcich manipulácie trestných konaní, ako aj voči bývalému a súčasnému šéfovi tajnej služby vyslovil predpoveď, že prezidentka Čaputová sa postaví za policajného prezidenta Hamrana a dá návrh na odvolanie riaditeľa SIS Michala Aláča. A to všetko v réžii Sorosovho Progresívneho Slovenska.

 

Viac vo videu:

Fico: Na Slovensku došlo k policajnému prevratu a k pokusu o štátny prevrat

Bývalý trojnásobný premiér a predseda Smeru-SSD Robert Fico na štvrtkovej tlačovej besede spoločne s exministrom vnútra Robertom Kaliňákom komentoval bezprecedentný zásah Hamranovej polície a hovorí o skupine zločincov pôsobiacich v NAKA a na Úrade špeciálnej prokuratúry, proti ktorej je vedené trestné konanie za manipulovanie trestných konaní a v obave pred výsledkami vyšetrovania zosnovali v štáte policajný prevrat.

„Na Slovensku došlo k policajnému prevratu a k pokusu o štátny prevrat,“ vyhlásil Fico.

„Je tu podozrenie zo spáchania najzávažnejších zločinov proti republike, štátnemu zriadeniu a základom Slovenskej republiky. Aktéri tohto prevratu sa budú trestnoprávne zodpovedať,“ dodal bývalý trojnásobný premiér.

Viac v článku a videu TU.

NAKA zadržala ľudí vyšetrujúcich zločiny obvinených policajtov Čurillu & spol. Zasahovala aj v domoch bývalého a súčasného šéfa SIS Pčolinského a Aláča

Príslušníci Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) mali počas zásahu vo štvrtok ráno zadržať minimálne dve osoby. Má ísť o členov bývalého tímu Oblúk z policajnej inšpekcie. Zasahovať mali aj v dome riaditeľa SIS Michala Aláča a bývalého riaditeľa SIS Vladimíra Pčolinského. Policajti sa mali nachádzať v budove SIS aj Národného bezpečnostného úradu. Informovali o tom viaceré slovenské médiá.

Viac o tom aj o reakciách na tento zásah sa dočítate v článku TU.

 

Zdroj: YouTube / InfoVojna

 

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti