VIDEO: NAKA zadržala ľudí z policajnej inšpekcie vyšetrujúcich zločiny obvinených policajtov Čurillu & spol. Zasahovala aj v domoch bývalého a súčasného šéfa SIS Pčolinského a Aláča. Čaputová požiadala Ódora, aby zvolal Bezpečnostnú radu. Hamranovo policajné komando pokračuje v prenasledovaní opozície a kritikov súčasného antidemokratického režimu na Slovensku

17.08.2023 | 09:00
  4
Šesť týždňov pre parlamentnými voľbami vtrhla NAKA do domu riaditeľa Slovenskej informačnej služby, v putách skončili aj viacerí príslušníci policajnej inšpekcie, ktorí vyšetrujú zločiny súvisiace s manipuláciou trestných konaní.

Policajti Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) mali počas zásahu vo štvrtok ráno zadržať minimálne dve osoby. Má ísť o členov bývalého tímu Oblúk z policajnej inšpekcie. Zasahovať mali aj v dome riaditeľa Slovenskej informačnej služby (SIS) Michala Aláča a bývalého riaditeľa SIS Vladimíra Pčolinského, ktorí údajne neboli doma. Policajti sa mali nachádzať v budove SIS aj Národného bezpečnostného úradu. Informovali o tom viaceré slovenské médiá.

Zadržať sa im však podarilo exvyšetrovateľa tímu Oblúk Jozefa Khandla v rámci Úradu inšpekčnej služby, ktorý mal na starosti kauzu obvineného policajta Jána Čurillu a jeho kolegov.

Národná kriminálna agentúra spustila akciu zameranú na bývalých členov tímu Oblúk dnes v skorých ranných hodinách. Tím Oblúk viedla Diana Santusová. Tú často na svojich tlačových besedách spomínajú opoziční politici. Jej meno figuruje aj v odposluchoch z kancelárii NAKA.

Podľa televízie Markíza je štvrtková akcia NAKA zameraná na vyšetrovanie tímu Oblúk z úradu inšpekčnej služby.

Ako je známe, vyšetrovanie čurillovcov je na konci a hrozí, že čoskoro bude na nich podaná obžaloba. Podľa portálu Pluska to vyzerá tak, akoby sa to NAKA snažila dnešnou akciou zvrátiť.

Podľa portálu sa majú policajti nachádzať v budove SIS aj Národného bezpečnostného úradu (NBÚ).

Pracovná skupina Oblúk preverovala vyšetrovateľov NAKA, ktorých podozrievali z manipulácie veľkých káuz a ovplyvňovania svedeckých výpovedí. Podľa našich informácií sa policajti momentálne nachádzajú aj v budove NBÚ. Dôvodom akcie je možné manipulovanie vyšetrovania.

Prezident Policajného zboru Štefan Hamran zvolal brífing na dnes 13-tu hodinu spoločne s prvým viceprezidentom Policajného zboru Braňom Kiššom a riaditeľom NAKA Ľubomírom Daňkom.

Informovať budú o dnešnom zásahu NAKA voči členom bývalého tímu Oblúk. Tému tlačovej konferencie vedenie polície nazvalo Rozuzlenie.

Policajný prezident Štefan Hamran sa podľa bývalého trojnásobného premiéra Roberta Fica na svojej pondelkovej tlačovej besede priznal k plánu zlikvidovať generálneho prokurátora Maroša Žilinku a šéfa SIS Michala Aláča.

Viac v článku TU.

Členovia bývalého inšpekčného tímu Oblúk, ktorí mali byť zadržaní počas ranného zásahu Národnej kriminálnej agentúry (NAKA), v súčasnosti nie sú zaradení na Úrade inšpekčnej služby. Vyplýva to z vyjadrenia tlačového odboru Ministerstva vnútra (MV) SR pre TASR.

"Môžeme potvrdiť, že medializovaní príslušníci v minulosti pôsobili v rámci zmieneného vyšetrovacieho tímu, avšak v súčasnej dobe nie sú zaradení na Úrade inšpekčnej služby. V prípade, ak bude Úrad inšpekčnej služby požiadaný o súčinnosť zo strany príslušných orgánov činných v trestnom konaní, táto bude poskytnutá," priblížili z MV SR.

Bývalý dlhoročný šéf odborového zväzu Miroslav Litva, ale aj súčasní predstavitelia Odborového zväzu polície sú pobúrení súčasným vedením slovenskej polície a jeho praktikami, ako aj dosadenie obvineného vyšetrovateľa NAKA Pavla Ďurku na dôležitú pozíciu v rámci policajnej inšpekcie. A to všetko za súhlasu a vedomosti nielen prezidentky SR Zuzany Čaputovej, ale aj výkonného predsedu jej úradníckej vlády, exguvernéra NBS a hosťujúceho pedagóga Sorosovej univerzity vo Viedni Ľudovíta Ódora, ktorý po odstránení Ivana Šimka z funkcie ministra vnútra riadi tento rezort.

Viac v článku TU.

Čaputová požiadala Ódora, aby zvolal Bezpečnostnú radu

Prezidentka Zuzana Čaputová v súvislosti s ranným zásahom Národnej kriminálnej agentúry v bezpečnostných zložkách štátu požiadala premiéra Ľudovíta Ódora, aby zvolal Bezpečnostnú radu Slovenskej republiky. Informoval o tom prezidentkin hovorca Martin Strižinec.

Prezidentka zároveň očakáva, že polícia spolu s dozorujúcim prokurátorom v medziach zákona veľmi rýchlo vysvetlia verejnosti okolnosti prípadu a svoj postup.

Fico Na Slovensku došlo k policajnému prevratu a k pokusu o štátny prevrat

Bývalý trojnásobný premiér a predseda Smeru-SSD Robert Fico spoločne s exministrom vnútra Robertom Kaliňákom komentoval bezprecedentný zásah Hamranovej polície a hovorí o skupine zločincov pôsobiacich v NAKA a na Úrade špeciálnej prokuratúry, proti ktorej je vedené trestné konanie za manipulovanie trestných konaní a v obave pred výsledkami vyšetrovania zosnovali v štáte policajný prevrat.

„Na Slovensku došlo k policajnému prevratu a k pokusu o štátny prevrat. Je tu podozrenie zo spáchania najzávažnejších zločinov proti republike, štátnemu zriadeniu a základom Slovenskej republiky. Aktéri tohto prevratu sa budú trestnoprávne zodpovedať,“ vyhlásil Fico.

Viac v článku a videu TU.

Blaha: Bezpečnostné zložky ovládli štát, zrušili demokraciu a spustili teror. Takéto niečo sa naposledy dialo v Čile, Argentíne či v Uruguaji na prelome 70. a 80. rokov

Zásah NAKA komentoval na Telegrame aj podpredseda Smeru Ľuboš Blaha:

 

1. Dnes ráno sa stalo presne to, pred čím sme varovali - Čaputovej ľudia na Nake spustili vlnu zatýkania, obeťou je napríklad šéf SIS.

2. Čurillovci sa mstia aj vyšetrovateľke Santusovej, ktorej chceli kedysi zapáliť auto kanistrom a nakopať ju do p..e.

3. Ktovie, čo na nej budú páchať v cele zadržania, sú to psychopati, od ktorých je možné čakať čokoľvek. Dobre vieme, ako skončil Milan Lučanský.

4. Čurillovci sú trestne stíhaní a jediná šanca, ako uniknúť trestu, je práve to, čo dnes spáchali - policajný prevrat.

5. Takéto niečo sa naposledy dialo v Čile, Argentíne či v Uruguaji na prelome 70. a 80. rokov - bezpečnostné zložky ovládli štát, zrušili demokraciu a spustili teror.

6. Dnes sa deje to isté - šesť týždňov pred voľbami. To nie je náhoda. Toto sú gestapácke metódy. A snaha zmanipulovať voľby.

7. Nie je predsa možné, aby Čaputovej ochranný oddiel Sturmabteilung na čele s Himml..., pardon, s Hamranom zaútočili na Slovenskú informačnú službu - to je predsa vyhlásenie vojny v štáte.

8. Za celým týmto stojí Progresívne Slovensko, ktoré má svojich ľudí rozlezených po celom štáte - od Hamrana až po Čaputovú. Veľký progresivistický pochod inštitúciami.

9. Politický cieľ je jasný - ukradnúť voľby. Preto sa pokúsili strčiť do väzby Tibora Gašpara. Preto útočia na Smer. Chcú nás zlikvidovať. Hamran má jasné pokyny zhora.

10. Čaputová pomohla Hamranovi odstrániť poslednú poistku pred štátnym prevratom - ministra Šimka. Teraz sa Naka utrhla z reťaze a reálne pripomína nacistickú SS. Štát v štáte. Bez verejnej kontroly.

11. Slovensko je v najväčšej ústavnej kríze od svojho vzniku. Musíme zastaviť Čaputovú a jej PS, kým nezrušia voľby a nezakážu opozíciu.

12. Smer okamžite zvoláva mimoriadnu schôdzu parlamentu a vyzývame Čaputovú a jej esesákov, aby štátny prevrat zastavili, kým je čas. Za toto budú pykať.

13. Nech dá madam pokyn tomu svojmu Himmleríkovi s nekonečnými komplexmi a zlatými reťazami na krku, nech túto frašku okamžite ukončí. Lebo za toto pôjde sedieť, lúzer.

14. Sme pripravení brániť demokraciu pred progresívnym fašizmom - za každú cenu. Robert Fico to povedal jasne - je najvyšší čas aplikovať článok 32 ústavy. Právo na odpor.

15. Potvrdzuje sa, že vo všetkom sme mali pravdu a hovoríme ju aj teraz - v ohrození sú voľby, v ohrození je demokracia.

Ide do tuhého, priatelia, pripravte sa na čokoľvek

 

Vodca Progresívneho Slovenska Šimečka služiaci Sorosovi nazval Ficovu reakciu za paranoidnú konšpiráciu

Predseda Progresívneho Slovenska Michal Šimečka rázne odmietol obvinenia zo strany Roberta Fica, ktorý videl za zásahmi NAKA aj vplyv progresívcov. Jeho vyjadrenia nazval "paranoidné konšpirácie" a tvrdí, že predseda Smeru ukázal "čoho sa v skutočnosti bojí".

Reaguje aj na rétoriku, kedy Fico konanie označil za sprisahanie proti opozícii. Šimečka si myslí, že na to nie sú žiadne dôkazy a je to len konšpiračný výrok. 

"Čoraz viac dôkazov a rozhodnutí súdov, že za jeho vlády tu fungoval korupčný systém požierajúci Slovensko. Ficove vyjadrenia o štátnom prevrate a policajnom puči sú navyše krajne nebezpečné," vyjadril sa Šimečka na sociálnej sieti Facebook.

 

 

Pellegrini pripísal zodpovednosť za zásah Čaputovej, Ódorovi a špeciálnemu prokurátorovi v spolupríci s ministerstvom vnútra

"Zatýkanie najvyšších predstaviteľov bezpečnostných zložiek šesť týždňov pred voľbami je neprípustným ovplyvňovaním rozhodnutia voličov," vyjadril sa ku konaniu kriminalistov predseda Hlasu-SD Peter Pellegrini. 

Kritizuje načasovanie zásahu s faktom, že k ozbrojenému zásahu prišlo po "troch rokoch vyšetrovania" práve pred septembrovými parlamentnými voľbami. 

Spomenul "vyhrážky Igora Matoviča a Richarda Sulíka, že pred voľbami musí polícia pozatvárať predstaviteľov opozície," a za zásahom vidí konanie vlády. Ozbrojený zásah prichádza po odvolaní ministra Ivana Šimka. Pellegrini tvrdí, že sa ho "zbavili," aby mali "voľné ruky na ovplyvňovanie volieb"

Zodpovednosť za zásah pripísal prezidentke Zuzane Čaputovej, premiérovi Ľudovítovi Ódorovi a špecialnemu prokurátorovi spolu s Ministerstvom vnútra. Tvrdí, že na Ministerstve sa "presadzuje Progresívne Slovensko".

 

Heger obvinil Fica zo strachu o seba, Tibora Gašpara a Norberta Bödöra

Predseda mimoparlametných Demokratov Eduard Heger obvinil Roberta Fica zo strachu o seba a svojho "straníka Tibora Gašpara a rodinného známeho Norberta Bödöra". Tvrdí, že Ficove vyjadrenia o prevrate majú byť len "blúzením". Šefa Smeru obvinil z vybudovania korupčného systému, pričom tvrdí, že vyšetrovanie smeruje k nemu. 

"Žiadny prevrat sa nekoná. Výkon spravodlivosti nie je žiadny prevrat. Prevrat sa tu snažíte urobiť vy. Už tri roky," povedal bývalý premiér. Varuje pre návratom Smeru k moci, pričom si myslí, že by sa vyšetrovanie zastavilo. 

Heger sa postavil na stranu Polície a vyzýva politikov, aby nechali kriminalistov korupčné konanie vyšetrovať. "Spravodlivosť patrí do rúk orgánov činných v tretnom konaní, nechajme nech súdy rozhodnú. Lebo takto to má fungovať v právnom štáte a my chceme, aby Slovensko bolo právny štát," vyjadril sa.

Volebná líderka Andrea Letanovská vidí za Ficovou ostrou reakciou odpútavanie pozornosti od problémov a káuz Smeru. "Je preňho (Roberta Fica, pozn. red.) typické, že spochybňuje konanie polície a inštitúcií, keď sa mu to hodí. Robert Fico panikári a je to prejav jeho vlastného strachu," tvrdí Letanovská.

 

„Sorosov syn“ Šeliga: Na Slovensku nie je žiadny štátny prevrat

Ficove tvrdenia o prevrate odmieta aj Juraj Šeliga, ktorý pripomína prípad dlažobných kociek pred Úradom vlády.Tvrdí, že prevrat sa odohráva iba v myšlienkach predsedu Smeru.

"To, čo robí Robert Fico, je mimoriadne nebezpečné. Straší ľudí, zastrašuje vyšetrovateľov, prokurátorov a sudcov a pritom oni si majú robiť iba svoju robotu. Je tu policajt, nad ním je prokurátor, nad ním je sudca a nikto sa im do toho nemá starať," vyjadril sa.

 

SIS tvrdí, že nemá informácie od OČTK o úkonoch týkajúcich sa Aláča

Slovenská informačná služba (SIS) zatiaľ nedostala informácie od orgánov činných v trestnom konaní (OČTK) o akýchkoľvek úkonoch týkajúcich sa riaditeľa SIS Michala Aláča. Pre TASR to uviedla hovorkyňa služby Katarína Némová.

"Slovenská informačná služba bude môcť poskytnúť svoje stanovisko verejnosti z tohto dôvodu až po tom, ako bude disponovať informáciami o relevantných okolnostiach a najmä dôvodoch, ktoré zakladajú medializovaný postup OČTK v tejto veci," priblížila hovorkyňa.

 

Ódor rozhodne o zvolaní bezpečnostnej rady, keď získa dostatočné údaje 

Dočasne poverený premiér Ľudovít Ódor rozhodne o zvolaní bezpečnostnej rady po tom, ako získa dostatočné informácie. Zdôraznil potrebu zachovať si chladnú hlavu a počkať na vysvetlenie. Zároveň odmietol, že by akokoľvek zasahoval do práce polície.

"Až potom, keď aj ja získam dostatočné informácie o situácii, tak sa rozhodnem, do akej miery je potrebné zvolať bezpečnostnú radu štátu k tejto situácii," uviedol premiér.

Podčiarkol, že by sme mali žiť v slušnej krajine, kde platí spravodlivosť pre každého. "Dovtedy, kým nemáme kompletné informácie o prípade, by sme nemali robiť unáhlené závery," podotkol.

Zdôraznil, že nijakým spôsobom nezasahuje do práce policajtov, prokurátorov a súdov. "Nechávam ich robiť svoju robotu a odmietam akýkoľvek tlak z akejkoľvek strany na policajtov," vyhlásil.

Ak zvolanie zasadania Bezpečnostnej rady navrhne prezident Slovenskej republiky, predseda zvolá jej zasadanie v lehote podľa ústavného zákona.

1. § 3 ods. 2) Zákona číslo 110/2004 Z.z. o fungovaní Bezpečnostnej rady Slovenskej republiky v čase mieru. (Viac v zákone TU)

2. Článok 8., ods. 9. Zákona číslo 227/2007 Z.z. o bezpečnosti štátu v čase vojny, vojnového stavu, výnimočného stavu a núdzového stavu. (Viac v zákone TU)

Premiér Ľudovít Ódor nakoniec po vyhodnotení aktuálnej situácie v spojitosti s policajnými zásahmi zvolal Bezpečnostnú radu SR na piatok (18. 8.) ráno. O tomto kroku vopred informoval aj prezidentku SR Zuzanu Čaputovú, ktorá sa na zasadnutí osobne zúčastní. Informovala o tom TASR.

NBÚ potvrdil, že príslušníci NAKA boli ráno na podateľni 

Národný bezpečnostný úrad (NBÚ) nebol oboznámený s procesnými úkonmi Policajného zboru. Úrad zároveň potvrdil, že príslušníci Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) boli vo štvrtok ráno na podateľni NBÚ.

"Národný bezpečnostný úrad nebol oboznámený s procesnými úkonmi Policajného zboru. Môžeme iba potvrdiť, že príslušníci NAKA boli dnes ráno na podateľni úradu," uviedol pre TASR hovorca NBÚ Peter Habara.

 

NAKA obvinila viacero osôb, vyšetrovaním Čurillu a spol. podľa Hamrana došlo k diskreditovaniu OČTK prostredníctvom organizovanej zločineckej skupiny

Národná kriminálna agentúra (NAKA) v rámci akcie Rozuzlenie vo štvrtok obvinila viacero osôb. Medzi nimi podnikateľa Petra K., bývalého príslušníka Slovenskej informačnej služby (SIS) Vladimíra P., príslušníka SIS Michala A., bývalého príslušníka NAKA Jána K. a bývalého príslušníka SIS Martina C.

Obvinenie sa týka zločineckej skupiny, ktorá mala sťažiť alebo mariť vyšetrovania korupčných a iných trestných činov či navodzovať dojem o manipulácii výpovedí svedkov vyšetrovateľmi, ale aj diskreditovať orgány činné v trestnom konaní (OČTK).

Ďalší dvaja policajti boli zadržaní ako podozriví. Policajný prezident Štefan Hamran o tom informoval na štvrtkovej tlačovej konferencii.

Viac v článku a videu TU.

 

NAKA obvinila šéfa SIS Aláča, jeho predchodcu Pčolinského, šéfa NBÚ Konečného a ďalších troch ľudí z polície, inšpekčnej služby a tajnej služby

 Národná kriminálna agentúra (NAKA) obvinila v rámci akcie Rozuzlenie riaditeľa SIS Michala Aláča, jeho predchodcu Vladimíra Pčolinského, podnikateľa Petra Košča, expolicajta Jána Kaľavského, ktorý v Bosne a Hercegovine požiadal o azyl. Piatym obvineným je exsiskár Martin Ciriak. NAKA obvinila aj riaditeľa Národného bezpečnostného úradu Romana Konečného.

Obvinenie sa týka zločineckej skupiny, ktorá mala sťažiť alebo mariť vyšetrovania korupčných a iných trestných činov či navodzovať dojem o manipulácii výpovedí svedkov vyšetrovateľmi, ale aj diskreditovať orgány činné v trestnom konaní (OČTK).

Viac v článku TU.

 

Generálny prokurátor sa ohradil voči slovám policajného prezidenta

Na dnešné vyjadrenia prezidenta Policajného zboru Štefana Hamrana reagoval na sociálnej sieti aj generálny prokurátor Maroš Žilinka.

„Musím sa veľmi dôrazne ohradiť voči slovám prezidenta PZ, spôsobilým navodiť u občanov domnienku o mojom rozhodovaní ako generálneho prokurátora ,pod tlakom, z dôvodu vydierania či z korupčných dôvodov‘. Takúto nehanebnosť si vyprosujem. Zároveň úprimne prajem všetkým verejným činiteľom takú mieru slobody pri rozhodovaní, akou osobne disponujem,“ napísal Žilinka.

Zdôraznil, že v trestnej veci „vyšetrovateľov NAKA“ osobne nekonal a nevydal žiadne rozhodnutie, „a to ani prezidentom PZ spomínané rozhodnutie podľa § 363 Trestného poriadku o zrušení uznesenia o začatí trestného stíhania“.

Žilinka dodal, že aj keď v konečnom dôsledku uznesenie podľa paragrafu 363 Trestného poriadku podpisuje generálny prokurátor alebo prokurátor poverený konaním v jeho mene, „v žiadnom prípade sa nejedná o rozhodnutie jedného muža“.

Také označenie je podľa neho zavádzajúce a „nezodpovedá postupu pri vybavovaní mimoriadnych opravných prostriedkov upravenému v príkaze generálneho prokurátora SR“.

 

 

SIS: Riaditeľ Aláč sa sa informácie o vznesení obvinenia voči jeho osobe dozvedel z médií

Riaditeľ Slovenskej informačnej služby (SIS) Michal Aláč sa o svojom obvinení dozvedel z médií. Prerušil preto svoju plánovanú zahraničnú služobnú cestu a vracia sa späť na Slovensko.

V súvislosti s medializovanými informáciami týkajúcimi sa osoby riaditeľa Slovenskej informačnej služby Michala Aláča uviedla SIS nasledovné:

„Riaditeľ Slovenskej informačnej služby Michal Aláč sa odvčera zúčastňuje plánovanej zahraničnej služobnej cesty. Informácie týkajúce sa vznesenia obvinenia voči jeho osobe OČTK sa dozvedel z médií. Bezprostredne nato prerušil zahraničnú služobnú cestu a vracia sa späť na územie Slovenskej republiky. Zároveň sa telefonicky spojil s vyšetrovateľom NAKA a dohodol s ním svoju osobnú účasť na príslušných procesných úkonoch zajtra, t.j. 18.8.2023 o 10:00.

Pokiaľ ide o otázku riadenia Slovenskej informačnej služby uvádzame, že vždy v čase neprítomnosti riaditeľa Slovenskej informačnej služby, v súlade s poverením vydaným na základe organizačného poriadku SIS, vykonáva riadiace právomoci v poverenom rozsahu príslušný námestník Slovenskej informačnej služby.“

 

 

Bývalý šéf slovenskej diplomacie Kubiš je znepokojený praktikami NAKA a vyzval Čaputovú na okamžité upokojenie situácie v štáte

Prezidentka Zuzana Čaputová by mala prijať rázne kroky a opatrenia na upokojenie situácie a zabezpečenie riadneho chodu právneho štátu s plným rešpektovaním zákonov a kompetencií jednotlivých zložiek štátu. Vyzval ju k tomu bývalý minister zahraničných vecí Ján Kubiš, ktorý sa spomína ako možný kandidát na prezidenta SR.

Apeluje tiež na premiéra Ľudovíta Ódora a ďalších politikov na zastavenie ďalšej eskalácie situácie a zvyšovanie napätia v spoločnosti s dosahmi na nadchádzajúce voľby.

Viac v článku TU.

 

Na Slovensku je ohrozená justícia ako taká, vyhlásil šéf parlamentu Kollár

Mimoriadna schôdza v súvislosti so zásahom Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) a akciou Rozuzlenie má byť v pondelok (21. 8.) o 11.00 h. Informoval o tom predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) na štvrtkovej tlačovej konferencii. Rokovanie inicioval opozičný Smer-SD.

"Toto je vážny problém. Toto sa tu ešte nikdy nestalo. Je ohrozená justícia ako taká. Čo si o tom ľudia môžu myslieť šesť týždňov pred voľbami," poznamenal Kollár a poukázal na situáciu v bezpečnostných zložkách.

Hovorí o zneužívaní práva určitou skupinou v bezpečnostných zložkách, ktorá odstaví každého, kto sa jej postaví do cesty. Nemôže podľa neho úzka skupina "mávať" s prezidentkou i premiérom a odstaviť ministra vnútra.

V reakcii na obvinenie dvoch osôb z účelového vypracovania správy Slovenskej informačnej služby (SIS) uviedol, že bola podľa neho vypracovaná zákone. Poukázal na to, že aj tajná služba má povinnosť postúpiť informácie o prípadnom nezákonnom konaní, a tak aj urobila.

Viac v článku a videu TU.

 

 

 

Gašpar vyzval  Ódora, aby „psychopata“ Hamrana buď poslal na psychologické vyšetrenie alebo ho okamžite odvolal 

Niekdajší prezident Policajného zboru SR generál Tibor Gašpar považuje dnešný bezprecedentný útok NAKA na ústavné zriadenie Slovenskej republiky za kopanie zdochýňajúceho koňa.

Viac v článku a videu TU.

 

Zdroj: InfoVojna / topky.sk / tvnoviny.sk / hnonline.sk (1), (2) / postoj.sk

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti