VIDEO: Policajný exprezident Gašpar vyzval premiéra Ódora, aby „psychopata“ Hamrana buď poslal na psychologické vyšetrenie alebo ho okamžite odvolal. „Hlavným cieľom dnešnej akcie NAKA bola snaha dostať sa k dôkazom, ktoré hovoria o tom, ako Čurilla & spol. pod dohľadom niektorých prokurátorov z Lipšicovej prokuratúry manipulovali trestné konania a kriminalizovali opozíciu,“ vyhlásil policajný generál

17.08.2023 | 23:00
  3
Niekdajší prezident Policajného zboru SR generál Tibor Gašpar považuje dnešný bezprecedentný útok NAKA na ústavné zriadenie Slovenskej republiky za kopanie zdochýňajúceho koňa.

Pár slov Tibora Gašpara k dnešným udalostiam:

• Zúfalý pokus o policajný puč, a snaha čurillovcov a Lipšica, získať pod kontrolu a zničiť všetky dôkazy o ich trestnej činnosti.

• Pomsta všetkým, ktorí sa tejto progresívnej mafii postavili čelom.

• Snaha ovplyvniť a vyvinúť tlak na rozhodovanie všetkých politických káuz, ktoré táto partička manipulovala.

• Hamran je nechutný klamár a hanba všetkých slušných policajtov.

Viac vo videu:

NAKA v rámci akcie Rozuzlenie vo štvrtok obvinila viacero osôb. Medzi nimi podnikateľa Petra Košča, bývalého šéfa Slovenskej informačnej služby (SIS) Vladimíra Pčolinského, súčasného riaditeľa SIS Michala Aláča, bývalého príslušníka NAKA Jána Kaľavského a bývalého príslušníka SIS Martina Ciriaka.

Obvinenie sa týka zločineckej skupiny, ktorá mala sťažiť alebo mariť vyšetrovania korupčných a iných trestných činov či navodzovať dojem o manipulácii výpovedí svedkov vyšetrovateľmi, ale aj diskreditovať orgány činné v trestnom konaní. Ďalší dvaja policajti boli zadržaní ako podozriví. Prezidentka vyzvala premiéra, aby zvolal v tejto súvislosti bezpečnostnú radu.


Zdroj: YouTube / InfoVojna / Facebook Tibor Gašpar

 

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti