VIDEO: Zločincom na NAKA zostáva už len pár týždňov na zahľadenie stôp vlastnej trestnej činnosti. Preto útočia na SIS a NBÚ, ktoré majú na nich dôkazy, tvrdí Kaliňák

20.08.2023 | 09:35
  0
Bývalý minister vnútra Robert Kaliňák trvá na tom, že zadržaním vysokých predstaviteľov bezpečnostných zložiek sa vedenie polície pokúša o policajný prevrat. Prezidentka Zuzana Čaputová a premiér Ľudovít Ódor to však po zasadnutí Bezpečnostnej rady štátu jednoznačne odmietajú.

Plniť titulky médií senzačným zásahmi NAKY sprevádzané bombastických výrokmi policajného progresívca Hamrana je spôsob ako pár týždňov pred voľbami vytlačiť ľuďom spomienky na tri roky chaosu a rozvratu Slovensku.

Už to vyzerá tak, že každý kto si dovolí kritizovať flagrantné porušovanie Ústavy SR, zákony a o slušnosti sa ani nebavme, zo strany vlády a OČTK je v momente členom zločineckej skupiny a stíhaný ako nepriateľ štátu.

Proste mafia je SIS, NBÚ, policajná inšpekcia na čele s generálnou prokuratúrou, len na Lipšicovej špeciálnej prokuratúre a NAKE pracujú anjeli. My nie sme padnutí na hlavu, pretože vieme, že tých dôkazov o tom ako manipulatívne vyrábali kauzy proti opozícii sú tony a spravodlivosť bude rozhodovať podľa nich!


V relácii Karty na stôl s Robertom Kaliňákom sa okrem iného dozviete:

• ako Smer-SD reaguje na sériu zadržaní predstaviteľov bezpečnostných zložiek

• prečo je podľa nich prezidentka Čaputová zodpovedná za situáciu v polícii


• či Smer-SD túto tému iba využíva v rámci predvolebného boja vo svoj prospech


• čo je potrebné urobiť pre zvýšenie dôveryhodnosti polície u občanov.

 

Viac vo videu:

Celý rozhovor:


Zdroj: YouTube / plus7dni.pluska.sk

 

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti