Exsiskár Forisch podal na generálnu prokuratúru trestné oznámenie na Pavla Ďurku pre pokračujúcu trestnú činnosť a žiada jeho väzobné stíhanie: „Je načase, aby Maroš Žilinka už začal reálne konať a nechal Ďurku zatknúť, aby nevplýval na svedkov, spoluobvinených, znalcov a nemaril viac vyšetrovanie závažnej trestnej činnosti“

01.11.2023 | 09:00
  1
Bývalý príslušník Slovenskej informačnej služby, predseda OZ Prinášame nádej Pavol Forisch doručil na Generálnu prokuratúru SR trestné oznámenie týkajúce sa zneužívania právomoci verejného činiteľa, marenia spravodlivosti a v súvislosti s podozrením o pokračujúcej trestnej činnosti skupinou obvinených policajtov, ktorých nový minister vnútra Matúš Šutaj Eštok postavil minulý týždeň mimo službu.

Takže priatelia máme po voľbách a je načase aby generálny prokurátor Maroš Žilinka začal aj reálne konať. Podnetov mal doteraz viac než dosť a výsledok je nulový.

Preto sme teraz pripravili trestné oznámenie na Pavla Ďurkov za pokračujúcu trestnú činnosť. Dnes sme ho aj podali na generálnej prokuratúre.

Musí byť podľa zákona vzatý okamžite do väzby pretože ako obvinený, ktorý pokračuje v tej istej trestnej činnosti čím je zneužívania právomoci verejného činiteľa musí byť väzobne stíhaný aby bolo zamedzené v ďalšom pokračovaní jeho trestnej činnosti.

Takže pán Maroš Žilinka ak ste doteraz nemali žiaden podnet od obyvateľov a ani vás to samého od seba nenapadlo tak nech sa páči tu je trestné oznámenie a nič vám nestojí v ceste a dokonca je vašou povinnosťou nechať Pavla Ďurkov ihneď zatknúť.

 

Zdroj: OZ Prinášame nádej / InfoVojna

 

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti