VIDEO: Nestačí, že moderátorka TV JOJ Dibáková s blízkym vzťahom k Lipšicovi zľahčuje trestnú činnosť právoplatne obvinených čurillovcov, ale šéfredaktor spravodajstva tejto súkromnej televízie Kubina je veľkým kamarátom známych kajúcnikov Petra Petrova alias Tigra & Mateja Zemana alias Bandurku

03.11.2023 | 17:50
  6
Zdá sa, že slovenská verejnosť sa v blízkom čase dozvie šokujúce skutočnosti, o ktorých vedeli len zainteresované osoby a OČTK. A tým je prepojenie korporátnych a verejnoprávnych médií so zločineckou skupinou, ktorá fungovala v polícii a na špeciálnej prokuratúre. Dôvody pre ktoré médiá hlavného prúdu falošne informovali o vražde Jána Kuciaka a neskôr po nástupe Matoviča a spol. vytvárali mediálnu hystériu voči nepohodlným politikom, očierňovali a nálepkovali inak zmýšľajúcich občanov a kryli zločiny úzkej skupiny policajtov pôsobiacich v NAKA, začínajú dávať zmysel.

Debata s predsedom brannobezpečnostného výboru NR SR Tiborom Gašparom v TV JOJ v ústrednej úlohe s moderátorkou Janou Dibákovou, ktorá na hulváta zľahčuje trestnú činnosť čurillovcov:


Generál Ševčik: Už vieme prečo TV JOJ bráni rite čurillovcom

Bývalý riaditeľ ÚBOK-u, exšéf policajnej inšpekcie a novozvolený poslanec za SNS generál Ivan Ševčík zverejnil na sociálnej sieti dôkaz ďalšieho šokujúceho prepojenia médií a zločineckej skupiny, ktorá na Slovensku rozvrátila právny štát:


Priatelia, počujete to kvičanie našich médií, keď bránia tzv. "Čurillovcov"? Nevzrušuju sa nad tým, že páchali trestnú činnosť, veď to páchali proti zlým opozičným politikom. Veď to sa nielenže môže, ale dokonca musí. V každom článku, v každej diskusnej relácii sa pranieruje nový minister, že čo si to dovolil proti tým slušným a hlavne naším policajtom.

Aj v tv joj sa diskusie vedú v duchu obrany týchto našich chlapcov, čestných, poctivých a profesionálnych policajtov, bojovníkov proti korupcii. A už vieme prečo. Už je to na svete. Už vieme prečo táto super telka a hlavne pani Dibákova bránia rite "Čurillovcom". Na foto zľava Zeman alias Zemák, uprostred riaditeľ spravodajstva TV JOJ Rolo Kubina, napravo Peter Petrov alias Tiger.

Pekná fotka! Dúfam, že všetky tie naše denníčky a média preberú a zverejnia túto fotku. Môžu. Nech verejnosť vie. Včera sa snažili niektorí poslanci dostať pod kožu Braňa Zuriana a rýpať sa v jeho súkromnom živote.

Táto foto nie je súkromie. Toto je celospoločensky problém.

Viac aj vo videu:

Práve v súvislosti s menovanými kajúcnikmi bol už v auguste 2021 obvinený bývalý policajný prezident Peter Kovařík. Ten je podozrivý zo zmarenia prebiehajúceho zásahu zadržiavania, ako aj vykonania trestnoprocesných úkonov s osobami Matejom Zemanom alias Zemákom alias Bandurkom a Petrom Petrovom alias Tigrom. Tí sú spolu s Csabom Dömötörom podozriví z krivých výpovedí v niekoľkých toxických kauzách. Prokurátor bratislavskej krajskej prokuratúry podal v septembri 2023 na Kovaříka obžalobu.

Akcia, pri ktorej mali zadržať tri osoby – Csabu Dömötöra, Mateja Zemana a Petra Petrova – sa odohrala ešte 20. júna 2021. Kovařík ju na svoj pokyn zastavil na zhruba hodinu a pol. Zásahová jednotka zadržala len Csabu Dömötöra.

Viac o prípade v článku TU.

 

Zdroj: YouTube / InfoVojna

 

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti