VIDEO: Čurillovci „naši chlapci“ – slušní, čestní policajti, alebo tí, ktorí manipulovali trestné konania?

05.01.2024 | 13:15
  4
Prinášame vám viacero príkladov, ktoré preukazujú, že podozrenia voči „našim chlapcom“ sú dôvodné, a preukazujú NUTNOSŤ riadneho vyšetrenia týchto podozrení – a zdôrazňujem, dôkazmi, z ktorých uvádzam tieto konkrétne príklady, disponujem legálne, uvádza vo svojom videu advokát a predseda Občianskeho združenia Za demokraciu a právny štát JUDr. Martin Ribár, ktorého trestná mašinéria držala nezákonne vo väzbe 18 mesiacov.

Boli alebo neboli trestné konania manipulované „našimi chlapcami“? Boli alebo neboli inštruované vypočúvané osoby „našimi chlapcami“? Sú „naši chlapci“ vinní alebo nevinní?

Verejnosť má právo na zodpovedanie týchto otázok. A najmä osoby, voči ktorým mohli byť trestné konania zo strany „našich chlapcov“ manipulované!

VŽDY uvediem, že na „našich chlapcov“, sa tak ako na KAŽDÚ osobu vzťahuje prezumpcia neviny – zároveň dodám, pri rešpektovaní prezumpcie neviny, že existuje obrovské množstvo dôkazov, ktoré potvrdzujú, že podozrenia voči „našich chlapcom“ sú dôvodné.

Prinášame vám viacero príkladov, ktoré preukazujú, že podozrenia voči „našim chlapcom“ sú dôvodné, a preukazujú NUTNOSŤ riadneho vyšetrenia týchto podozrení – a zdôrazňujem, dôkazmi, z ktorých uvádzam tieto konkrétne príklady, disponujem legálne.

Viac vo videu:


JUDr. Martin Ribár - advokát a predseda Občianskeho združenia Za demokraciu a právny štát. Ribár bol vyšetrovateľom NAKA obvinený zo skutku a hrozilo mu 20 až 25 rokov až doživotie. Policajti ho zadržali v októbri 2019 v rámci akcie Apač. Spolu vtedy zadržali 13 ľudí, ktorí mali byť členmi bratislavskej skupiny takáčovcov. ŠTS ho spolu s ďalšími vzal do väzby 30. októbra 2019, väzbu mu následne predlžovali a rozhodnutia potvrdzoval aj Najvyšší súd SR. Vo väzbe strávil nezákonne takmer 20 mesiacov a musel ho prepustiť až Ústavný súd SR. Prokurátor ÚŠP podal na Martina Ribára koncom apríla 2021 obžalobu z organizovania zločineckej skupiny a ďalších trestných činov. V súčanosti má až tri nálezy Ústavného súdu o nezákonnej väzbe v jeho kauze.

 

Zdroj: Facebook Za právny štát / InfoVojna

 

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti